DomovPolitika zasebnosti

Varstvo osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z vso veljavno zakonodajo, predvsem z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatki ne bodo posredovani nepooblaščeni tretji osebi. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne trgovine bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije. Zahtevo uporabnika za izbris oz. prenehanje uporabe osebnih podatkov v namen direktnega trženja nam sporočite na e-naslov: hegras@gmail.com.

Osebni podatki naših uporabnikov so tajni. Na strani www.hegras.si delamo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Zakon si lahko pogledate na strani http://zakonodaja.gov.si/rpsi/r06/predpis_ZAKO3906.html

Uporaba piškotkov

Za uporabo spletne strani se uporabljajo piškotki. Piškotek je majhen niz znakov, ki ga lahko spletni brskalnik trajno shrani na računalnik uporabnika. Vanj se shranjujejo podatki in izbire uporabnika. Spletna stran uporabi piškotke vsakič, ko ga uporabnik obišče. V zaščiten piškotek, ki se začasno shrani na računalnik uporabnika, se shranijo edinstveni identifikatorji, čas vpisa in drugi nujni podatki, ki niso osebne narave.

Piškotki se na spletni strani uporabljajo zgolj za delovanje spletne strani. Z uporabo nastavitev v spletnem brskalniku lahko uporabnik dovoli ali prepreči prejemanje piškotkov. Posameznik se strinja, da lahko ponudnik, kot upravljavec osebnih podatkov, obdeluje podatke o piškotkih za namene identificiranja uporabnikov spletnih strani.

Kontakt

Hegras, Janez Henigman s.p.
Kurirska cesta 1,
1317 Sodražica

Hegras
Nudimo celovite grafične rešitve od oblikovanja in priprave tiskovin do njihovega tiskanja (izdelava oglasnih tabel, nalepk, transparentov, prospektov in drugih promocijskih tiskovin). Dotiskamo tudi tekstil in promocijska darila.
https://hegras.si/wp-content/uploads/2020/12/SPS-e1598537568400-1.png
https://hegras.si/wp-content/uploads/2020/12/erdf-logo-e1598530101700.png
https://hegras.si/wp-content/uploads/2020/12/mgrt.png
Kontakt

Hegras, Janez Henigman s.p.

Kurirska cesta 1, 1317 Sodražica
PON - PET : 8.00-16.00

Kolofon Politika zasebnosti